MLB YzY – Infinity Love X (MUSIC VIDEO)

MLB YzY – Infinity Love X (MUSIC VIDEO)


YEAH OH YEAH JAG VILL VARA MED DIG PÅ EN PLATS DÄR DU KOMMER ATT FLYGA BABY KOM NÄRMARE DU ÄR MIN CHOKLAD OH OH JAG VISSTE INTE ATT DU ÄR SÅ GODA AH AH BABY KOM NÄRMARE DU ÄR MIN CHOKLAD OH OH SMEKA MIG KYSSA MIG EJ EJ GÖR SOM DU VILL DU ÄR ALLT JAG VILL OH OH SMEKA MIG KYSSA MIG GÖR SOM DU VILL DU ÄR ALLT JAG VILL OH OH JAG VET DU BEHÖVER MER VÄRM LÅT MIG VARA NÄRA DIG EN ROSA BLOMMA SOM ALLA VILL HA SKA FÖRSTA OCH SISTA ATT HA DIG KOM NÄRA MIG LÅT NÖJET INVADERA DIG PÅ HIMLEN DET ÄR DÄR VI GÅR PRESSA MIG OCH FALLER INTE JAG VILL VARA MED DIG PÅ EN PLATS DÄR DU KOMMER ATT FLYGGAAA BABY KOM NÄRMARE DU ÄR MIN CHOKLAD OH OH JAG VISSTE INTE ATT DU ÄR SÅ GODA AH AH BABY KOM NÄRMARE DU ÄR MIN CHOKLAD OH OH SMEKA MIG KYSSA MIG EJ EJ GÖR SOM DU VILL DU ÄR ALLT JAG VILL OH OH SMEKA MIG KYSSA MIG EJ EJ GÖR SOM DU VILL DU ÄR ALLT JAG VILL OH OH ULA ULA BABY DU ÄR SÅ HOT GÖR MIG GALEN TILL INFINITY TIDEN GÅR SÅ FORT JAG VET DET ÄR DU ÄNGEL ELLER DEMON NÄR DU DANSAR JORDEN BLIR VÄLDIGT TYST ALLA FÖLJER BARA DIN DANS EN LYSANDE TJÄRNA DET ÄR DU JAG VILL VARA MED DIG PÅ EN PLATS BABY KOM NÄRMARE DU ÄR MIN CHOKLAD OH OH JAG VISSTE INTE ATT DU ÄR SÅ GODA AH AH BABY KOM NÄRMARE DU ÄR MIN CHOKLAD OH OH SMEKA MIG KYSSA MIG EJ EJ GÖR SOM DU VILL DU ÄR ALLT JAG VILL OH OH SMEKA MIG KYSSA MG EJ EJ GÖR SOM DU VILL DU ÄR ALLT JAG VILL OH OH YEAH

41 thoughts on “MLB YzY – Infinity Love X (MUSIC VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *